Laurien presenteert..

Momenteel presenteert zij al 7 seizoenen lang het programma Ondernemerslounge op RTL7 en RTLZ. Tevens is zij presentatrice van het nieuwe watersport programma Welkom op het Water op SBS6, een initiatief van HISWA. Veel commotie was er rondom haar interview met opiniepijler Maurice de Hond t.a.v. de 1,5 meter samenleving.

Daarnaast heeft Laurien de presentatie in handen van het succesvolle journalistieke programma Reiswereld TV, een initiatief van branchevereniging ANVR. Hierin neemt ze de consument mee voor een kijkje in de wondere wereld van reizen en vakanties.

Voorheen presenteerde Laurien onder meer de RTL4 programma’s Mijn Leven, Mijn Gezondheid, Life is Beautiful en Mij een Zorg! Ook was ze te zien in RTL Transportwereld met haar programma de Veiligste Chauffeur van Nederland. Voor het meer zakelijke publiek presenteerde Laurien Businesstips (RTL7). Speciaal tijdens de Corona periode presenteerde zij het programma Samen Sterk tijdens Corona op RTLZ.

Voor SBS6 ging Laurien samen met Winston Post op zoek naar de nieuwste gadgets in hun programma Gadget TV. Ze presenteerde Studiekeuze TV voor de jeugd en Babes in Business voor de echte man, beiden tevens op SBS6.

“Geef mij een onderwerp, een bedrijf of laat me onderzoeken hoe iets zit. Ik kan niet zomaar een vragenlijstje in m’n handen gedrukt krijgen. Ik wil weten wie ik voor me heb, weten hoe het zit of wat iemand drijft.“

Laurien host graag..

Laurien is de ideale dagvoorzitter tijdens ieder evenement. Ze maakt zich elk onderwerp meester en weet als geen ander te verbinden. Momenteel presenteert zij ook veel webinars en andere bedrijfsgerelateerde content als bedrijfsfilms en podcasts. Deze tijden vragen om aanpassen en Laurien kan dat. Online of live, eigenlijk merk je geen verschil. Dat is haar kracht.

Voorbereiding is het halve werk. Het kenmerkt deze door de wol geverfde presentatrice dan ook dat ze zich altijd tot in de puntjes voorbereid. Door haar universitaire, juridische achtergrond en jarenlange presentatie ervaring op vele gebieden, is zij inhoudelijk sterk en breed inzetbaar. Bovenal is zij oprecht geïnteresseerd en streeft zij altijd naar perfectie.

“Ik bereid me altijd tot in de puntjes voor. Daardoor weet ik precies wat er van mij verwacht wordt en kan ik zorgen dat de mensen om mij heen zich op hun gemak voelen. Dat komt zo’n dag altijd ten goede.“